top of page

 KOTIELÄINTILA

  Tilalta löytyy kaikenkarvaista ja sulkaista sakkia, Hellyttävän suloisista vähän hurjempaankin eläjään. Eläimet ovat edustavat pääosin suomalaisia maatiaisrotuja ja ovat perinteisiä maatilan eläimiä kuten lehmiä, lampaita, kanoja ja hevosia.

Tilan karva- ja sulkakamuihin pääsee tutustumaan erikseen sovittuina aikana, ohjatulla tutustumiskierroksella eläimiä pääsee myös paijaamaan ja pitämään sylissä.

Jos haluat tulla tutustumaan nelijalkaisiin ystäviimme niin sovi karvakamutapaaminen p.0400941869/Stina

 

tervetuloa!

P7190150.jpe

KARVAKAMUT

suloiset, rakkaat,lämpöiset

P2271040.JPG

UPPIS

Uppis on suomenhevonen ja mamman luottoratsu ja terapiaratsujen aatelia. Uppiksen rauhallinen ja kiireetön olemus myös tuntuu turvalliselta ja häneltä hyvin huomioonottavalla hoitotilanteella. Uppis toimii niin talutusratsastuksessa kuin kärryajelujen vetohepona.

IMG-20220602-WA0000.jpg

WAGNER-POSSU

Wagner-possu Unkarilaisen villasikalla, Mangalitza. Jos Wagner on hurrjan pelottavan näköinen niin Wagnerin sisällä asuu lempeä ja ystävällinen pikku possu. Wagner nautiskelee elämästään toistaiseksi yksin ja haaveissa on saada Wagnerille oma tyttöpossu-ystävä.

Lampaat.JPG

LAMPAAT  TYYNE, RUUSU, MOLLA JA ROHMU

 Lempeiden ja seurallisten suomenlammasuhien seurassa on kivaa hetkeksi nauttimaan karvaturpaterapiasta. Lampaat ovat pehmeitä ja pörröisiä

Milli.JPG

MILLI

Milli tallin kissa-äitillä. Milli rakastaa suusutuksia ja sylittelyä, Milli tulee aina kun on silittäjiä on näköpiirissä. Milli on myös tehokas myyränpyydys ja pitää  maatilan haittaaimet kurissa.

IMG20220606070411_edited.jpg

NOTRE DAME

Notre Dame asustelee tallilla mutta se ei niin paljon välitä ihmisen seurasta kun kun jotain erityistä herkkua tarjolla.

IMG_20210628_194517.jpg

TAURUS JA TURBO

Ankat on supersymppiksiä. Ankat tykkäävät uida, aina kuin vain jossain vähän näyttää. Nämä vaakkuvat uimamaisterit kunnostautuvat erityisesti lampaiden juoma-astiassa uimisessa...salaa. Ankoilla on tapana munia suuria ja hyviä munia tulee tehtyä erinoma kakkuja.

P1010149.jpe

UNELMA, UTELIAS,TILDA JA TIMJAMI

Lehmät ovat itäsuomenkarjaa, suomalaista alkuperäisrotua. Lehmät syövät ja märehtivät ja nauttivat elämästään vain olemalla. Niillä on hyvä olla kun maha on täynnä ja on puhdas ja kuiva paikka maata ja hyvää lehmäseuraa tarjolla. siinäpä se sitten onkin lehmän onnen salaisuus.

IMG_20220419_182131__01.jpg

POJU

Poju on suomenhevonen ja vielä tarkemmin suomenpienhevonen. Pojun isä on valjakkomestari Vuohimäen Havu. Poju on hyvä ratsunhommissa. Poju on kiltti ja nöyräluonteinen mutta herkkä hevonen.

Puhuri ja Jemina.JPG

PUHURI

Puhuri on suomenhevonen, Uppiksen velipoika ja paras kaveri. Hevonen on laumaeläin ja sen luonnollisiin tarpeisiin kuuluu rapsutella ja kyhnyttää kaverin kanssa. Puhurin tärkein homma on toimia kaverina ja myös maastohepona kun lähdetään ratsastusretkelle.

IMG_20211224_111657.jpg

NIKOLAI JA ALEXANDRA

Nikolai ja Aleksandra ovat Brahma-rotuiset kana ja kukko. Brahmat ovat myös hyvin kesyjä ja kiltteja

IMG20220603134516_edited.jpg

SULOISET PIKKUKANASET

Nämä pikkukanaset ovat  Mille Fleur rotuisia ja hyvin kauniita, niillä on myös hyvin sievät tupsujalat. Välillä pikku-kanaset munivat pikkiriikkisiä munia jotka ovat hyvin makoisia. Pehtoori Mul on pikkuinen mutta luonteikas kukko joka on saanut nimensä kartanon omistajan pehtoorin mukaan.

P7220088.jpe

MAATIAISKANAT

 Alkuperäiset maatiaiskanat  ja Adolf kukko ovat eri maatiaiskantojen luonnollisesti lisääntyneitä jälkeläisiä

IMG20220603134404_edited.jpg

KIKI, TOTORO JA MUSSE

silkki pehmeän vihreät puput tykkäävät porkkanoista, tuoreesta omenasta jastä heinästä.

bottom of page