top of page

ELÄINLEIRIT

Eläinleirillä touhutaan eläinten kanssa ja vietetään mukavaa aikaa ulkona ohjattujen touhujen ja leikkien parissa. Eläinleiri sopii kaikille 7-13 vuotiaille eläimistä ja luonnosta kiinnostuneille lapsille, tämän nuoremmat lapset osallistuvat leiriin yhdessä vanhemman kanssa. Leiri sopii sekä tytöille että pojille. Osallistujia leirille tulee max-10 hlö.

Leirillä lapset pääsevät tutustumaan eläimiin lähemmin ja saavat osallistua myös eläinten hoitoon. Hoidamme ja ruokimme mm. pupuja, lehmiä, lampaita ja hevosia ja tutustumme maatilan askareisiin. Kärryajelulle päästään suomenhevosruuna Uppiksen kanssa. Leiriohjelma riippuu vuodenaikojen ja teemojen mukaan.

Päiväleiri alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.00. Leirin hinta 80€/pv ja hintaan leiriohjelma,  lounas ja välipala.  Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin ajan.

Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä karva-ja sulkakamujen kanssa Teijon Tallille!

Leiritiedustelut: p.0400941869

Maatilalomat

Family Farmstay -paketti on touhukas lomapaketti lapsiperheille, jossa vieraat voivat touhuta ja seurustella kotieläinten kanssa Teijon tallilla, maatilalomalla majoitutaan tasokkaasti Villa Seaviewssä joka on Teijon kylällä sijaitseva yksityinen merenrantahuvila.

Maatilalomapakettiin sisältyy aamiainen ja iltapala, liinavaatteet, pyyhkeet, yksi saunavuoro ja käynti Teijon tallilla (kesto1-2h). Maatilavierailun aikana vieraat pääsevät tutustumaan maatilan eläimiin ja saavat osallistua myös eläinten hoitoon.

Maatilan eläimet ovat pääosin suomalaisia maatiaisrotuja: suomenhevosia, maatiaislehmiä, suomenlampaita, maatiaiskanoja, unkarilainen mangaliza-sika, ankkoja, pupuja ja kissoja. Tilalla käynnin lisäksi on mahdollista varata myös talutusratsastusta, kärryajelu sekä terapiahetki eläinten kanssa. Vieraat voivat halutessaan osallistua myös rutiininomaisiin eläintenhoitotoimintoihin, kuten aamu- ja iltaruokintaan.

 

IMG_20211224_111657.jpg
IMG20220603134404.jpg
IMG-20220602-WA0000.jpg
IMG-20220604-WA0002.jpg
bottom of page